Intensiv Swim Camp uge 29

Har du lyst til at booste dine svømmefærdigheder, så er vores nye tiltag, intensiv swim camp, det rette for dig. Intensiv swim camp varer 3 dage og kun om formiddag, så du fortsat har mulighed for at nyde ferien med mor/far.

Intensiv swim camp varer mandag-onsdag fra kl. 8.00 – 11.00 i Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve.

Der vil være plads til 25 børn og vi har de mest optimale betingelser i forhold til antal og plads i vandet. Deltagerne kommer i godt selskab med vores søde og erfarne instruktørteam fra svømmeskolen.

Tilmelding åbner mandag den 10. maj. Ved lav tilslutning aflyses campen.

Du skal være 7 år for at deltage.

Al undervisning i vandet sker i det store/dybe bassin, så det er en forudsætning at du har mod på at være der. Du behøver ikke have prøvet det før, men du skal være tryg ved vandet. Er du vant til at svømme i det midterste bassin eller måske har du kun deltaget i undervisningen i skolen, det er ikke vigtigt. Du skal blot have lysten, så klarer vi det sammen. Vi fraråder alle, som hidtil har svømmet i rutsjebane-bassinet (det lave bassin) at deltage. Forskellen er simpelthen for stor og kan virke skræmmende.

Du behøver heller ikke være medlem af svømmeklubben for at tilmelde dig til campen.

For alle, gælder det, at vi forventer, at du selv kan klare dig på toilettet og i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj af og på mm.

Intensiv swim camp giver de optimale betingelser for at booste svømmefærdigheder samt dygtiggøre sig i løbet af dagene. Du kommer i vandet 2 timer hver dag og vi vil sørge for en blanding mellem aktiviteter/leg og teknisk fokus. For at kunne holde varmen så længe er det vigtigt vi supplerer med aktiviteter/lege, de vil dog være med et skjult læringsmål.

Corona:

Vi sørger naturligvis for at overholde de på det tidspunkt gældende retningslinjer.

Prisen er 550 kr., som dækker 2 timer vandtid i svømmehallen hver dag.

Betalingen sker i forbindelse med tilmeldingen og er bindende. Der er ingen fortrydelsesret. Ved aflysning får du naturligvis pengene retur.

Du skal udover svømmetøj selv medbringe en drikkedunk. Det er vigtig du husker svømmebriller.

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med Campen til bl.a. informations formål for klubbens aktiviteter.

Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder at give skriftlig besked til kontoret én uge før arrangementet starter.

Er der spørgsmål så skriv til kontoret på svoemning@tune-if.dk.

13.06.2021
19.07.2021 kl. 08.00 - 21.07.2021 kl. 11.00
Mit barns svømmeniveau er*: