Rema 1000 AquaCamp uge 31

Tune IFs Svømmeafdeling er glade for i samarbejde med Greve Svømmehal, igen i år at kunne tilbyde sommeraktivitet i skolernes sommerferie, hvor der bliver mulighed for at opleve og prøve en bred vifte af både kendte og anderledes vandaktiviteter, samt aktiviteter på land.

Rema 1000 AquaCamp varer mandag-fredag fra kl. 8.00 – 15.30 i Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve.

Der vil være plads til 40 børn. Deltagerne kommer i godt selskab med vores søde og erfarne instruktørteam fra svømmeskolen.

Tilmelding åbner mandag den 10. maj.

Du skal være 7 år for at deltage.

Al undervisning i vandet sker i det store/dybe bassin, så det er en forudsætning at du har mod på at være der. Du behøver ikke have prøvet det før, men du skal være tryg ved vandet. Er du vant til at svømme i det midterste bassin eller måske har du kun deltaget i undervisningen i skolen, det er ikke vigtigt. Du skal blot have lysten, så klarer vi det sammen. Vi fraråder alle, som hidtil har svømmet i rutsjebane-bassinet (det lave bassin) at deltage. Forskellen er simpelthen for stor og kan virke skræmmende.

Du behøver heller ikke være medlem af svømmeklubben for at tilmelde dig til campen.

For alle, gælder det, at vi forventer, at du selv kan klare dig på toilettet og i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj af og på, tørre hår, smøre solcreme på mm.

De fem dage er fyldt med masser af aktiviteter både i vand som på land. Rema 1000 AquaCamp giver rig mulighed for at teste svømmefærdigheder samt dygtiggøre sig i løbet af ugen. Du kommer i vandet 2 gange om dagen, og når vi ikke er i vandet, bliver der arrangeret alle mulige sjove lege, spillet bold, skattejagt mv. på græsset bagved svømmehallen.

Corona:

Vi sørger naturligvis for at overholde de på det tidspunkt gældende retningslinjer.

Prisen er 1.550 kr., som dækker ca. 2½ time i svømmehallen hver dag med undervisning og leg, udover aktivitetsprogram for hele ugen, goodiebag inkl. T-shirt mm, svømmemærker, diplom samt frugt/saft hver formiddag.

Betalingen sker i forbindelse med tilmeldingen og er bindende. Der er ingen fortrydelsesret.

Du skal udover svømmetøj selv medbringe en god sund madpakke (uden slik) samt en drikkedunk.

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med Campen til bl.a. informations formål for klubbens aktiviteter.

Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder at give skriftlig besked til kontoret én uge før arrangementet starter.

Er der spørgsmål til Rema 1000 AquaCamp er du velkommen til at skrive til kontoret på svoemning@tune-if.dk.

13.06.2021
02.08.2021 kl. 08.00 - 06.08.2021 kl. 15.30
T-shirt størrelse*:
Mit barns svømmeniveau er*: