3-dages vinter camp i uge 8
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Vinter swim camp varer mandag-onsdag fra kl. 8.00 – 15.15 i Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve.

Der vil være plads til 40 børn og deltagerne kommer i godt selskab med vores søde og erfarne instruktørteam fra svømmeskolen.

Tilmelding åbner onsdag den 1. december.

Du skal være 7 år for at deltage.

Du behøver ikke have gået til svømning før, men du skal være tryg ved vandet. Du skal blot have lysten, så klarer vi det sammen. Du behøver heller ikke være medlem af svømmeklubben for at tilmelde dig til campen. For alle gælder det, at vi forventer, at du selv kan klare dig på toilettet og i omklædningen med vask, tage badetøj/tøj af og på mm.

De tre dage er fyldt med masser af aktiviteter både i vand som på land. Campen giver rig mulighed for at teste svømmefærdigheder samt dygtiggøre sig i løbet af ugen. Du kommer i vandet 2 gange hver dag, og når vi ikke er i vandet, bliver der arrangeret aktiviteter på græsset bagved svømmehallen. Vi lægger stor vægt på alle deltagere føler sig godt tilpas. Vi inddeler hold efter svømmeniveau og kan derfor ikke garantere eventuelle venner kommer på samme hold.

Typisk dagsprogram

Kl. 8.00 – 8.15

Mødetid og indtjekning

Kl. 8.30 – 10.00

Vandtid

Kl. 12.00

Frokost

Kl. 14.00 – 15.00

Vandtid

Kl. 15.15

Afhentning og tak for i dag

Prisen er 900 kr. Betalingen sker i forbindelse med tilmeldingen og er bindende. Der er ingen fortrydelsesret. Ved aflysning får du naturligvis pengene retur. Campen kan aflyses ved lav tilslutning eller de aktuelle corona-anbefalinger på det givne tidspunkt.

Du skal udover svømmetøj selv medbringe en god sund madpakke (uden slik) samt en drikkedunk.

Svømmeklubben forbeholder sig ret til, at fotografere i forbindelse med Campen til bl.a. informations formål for klubbens aktiviteter. Ønsker du ikke at dit barn medvirker på billederne eller i en videooptagelse, så er det dit ansvar som forælder at give skriftlig besked til kontoret én uge før arrangementet starter.

Er der spørgsmål til campen er du velkommen til at skrive til kontoret på svoemning@tune-if.dk.

01.02.2022
21.02.2022 kl. 08.00 - 23.02.2022 kl. 15.15
Mit barns svømmeniveau er (bassin eller holdnavn)*: