Klubmodul henter siden
(1832) Starterhold 8-14 år
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Starterhold 8-14 år - Niveau 1/2

Svømmeskolens 1. niveau
Starterhold er første niveau i vores svømmeskole for børn som er 8 år eller ældre og som er nye til svømning. Pga. alderen vil udviklingen ofte ske hurtigere end hos yngre børn. Derfor vil dette hold være en blanding af første og andet niveau.

Bassin og vanddybde: Midterbassin 130 cm samt et hold onsdag i børnebassinet 90 cm for 8-9 år

Aldersgruppe: 8-14 år

Forudsætning
Ingen særlig forudsætning. Holdet er for børn/unge som er nye i svømmehallen. Holdet er for dig der er vandforsigtig og som ikke kan lide plask og sprøjt i ansigtet, holder sig for næsen når der dykkes og mangler det sidste i at blive fortrolig med vandet. At have holdforståelse og kan høre og forstå en fælles besked – ellers kontakt kontoret så finder vi en løsning.

Målsætning Tryghed, bevægelse og selvredning
Gennem trygge rammer bliver svømmerne introduceret for svømning i et individuelt tempo, således at deres første møde med vandet bliver positivt. At lære at færdes trygt i en svømmehal og kende reglerne.

Vores mål er at du mestrer følgende øvelser når sæsonen er slut:

Vi starter med at undervise efter målsætningerne til vores 1. niveau (se Begynder 1). I det omfang der er behov for og mulighed for det, så går vi videre med 2. niveau (se Begynder 2/Begynder 2 Super).
Læs mere
Rød/grøn omklædningsrum skal bruges. Mødetid 15 min før ude foran hovedindgangen, hvor holdet hentes af vores Corona hjælper, som følger holdet gennem omklædning og ind til svømning. Ingen forældre har adgang til hallen.
Startdato
02.09.2020
Slutdato
21.04.2021
Tid/Sted
Onsdag 19:00-19:30 Greve Svømmehal, Midterbassin, Vanddybde 130 cm
Pris
650,00 kr.
50% rabat fratrukket.