(9S73) Voksen Selvsvøm Søndag
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Voksen - Selvsvøm

Bassin og vanddybde: Dybt bassin, 25 m, 180/450 cm

Aldersgruppe: 18 år +

Forudsætning
Holdet er for dig som er forælder til svømmere der går på undervisningshold og som ønsker at svømme samtidig med barnet/den unge.

Målsætning
Holdet er for dig som nyder svømning som motionsform og som gerne vil svømme selv, men hvor der er mulighed for råd og vejledning fra en instruktør. Du svømmer i dit eget tempo og stilart efter eget valg. Der vil være opsyn og supervision ved bassinkanten af en træner, således man efter eget ønske fx kan lære hovedspring eller få råd om teknik for at blive en bedre svømmer. Det er også muligt at benytte CrawlFit-tavlen som står i svømmehallen og som instruktøren kan guide dig til at bruge.

Ved køb af to hold ydes 50% rabat på den sidste halve time. Kontakt venligst klubben pr. mail for nærmere information

Dette hold er kun for forældre som har børn der svømmer på hold om søndagen
30.08.2020
Slutdato