Tilmelding er åben for alle

Velkommen til vores tilmeldingsside
Al undervisning foregår i Greve Svømmehal

Corona opdatering 29/12-2020
Al svømning er aflyst pga Corona til og med 17. januar 2021

Corona - opdatering 7. december 2020

De nye retningslinjer pr. 23. oktober 2020
Det skærpede forsamlingsforbud gælder ikke for foreningsmedlemmer under 21 år. Derfor fortsætter alle vores børne-, ungdoms- og Leg % Plaskhold som hidtil.

Voksenholdene er omfattet af forsamlingsforbundet med 10 personer, vi er dog så heldige at ingen af vores hold er over denne grænse, så vores voksenhold fortsætter uforandret.

Mødetid for alle hold
  • Alle hold mødes foran hovedindgangen 15 min før undervisningen starter.
  • Børnehold i rutsjebanebassin og midterbassin hentes af vores personale som følger alle børnene gennem omklædning, bad og hele vejen ind til bassinet.
  • Øvrige hold går selv til omklædning.
  • Forældre har desværre ikke adgang til omklædningen (på nær forældre til børn på Leg & Plask)

Pga. forsamlingsforbuddet så har forældre til klubbørn (på nær Leg & Plask) desværre ikke adgang til svømmehal, hverken forhal eller tilskuerpladser.

Tips & tricks til hvordan du kan hjælpe dit barn med at klare sig nemmest gennem omklædningen på egen hånd.

Ønsker du yderligere info om mødetider, så klik her

Kontakt os

Som følge Corona situationen vil mails fremover blive besvaret hver onsdag i sæsonen.
Alle mails bliver besvaret i den rækkefølge de er indkommet.

Vi bestræber os på at hjælpe jer så hurtigt det er muligt.