Klubben i Tune - Vandet i Greve

Al undervisning foregår i Greve Svømmehal

Seneste opdatering:
Alle restriktioner er ophævet. Det vil sige vi er tilbage til en mere normal hverdag, hvor børn under 8 år kan få et ledsagerKORT, der giver adgang for en ledsager til at følge barnet gennem bad/omklædning. Ledsageren må ikke benytte faciliteterne.
Børn der er fyldt 8 år skal klare omklædning/bad på egen hånd, ligesom før corona.
I hverdagene er det muligt for forældre at tilkøbe et ledsagerARMBÅND i svømmehallens billetsalg. Armbåndet giver adgang til bassinerne før og efter undervisningsholdet.

Nye hold:

• Aqua+. For dig som har lyst til at prøve en masse forskellige vandaktiviteter, men fortsat får styrket grundfærdighederne.
  • Børn intensiv med forældre. Holdet er oprettet for at tilgodese de børn, som har brug for at have mor/far med i vandet. Det kan være ideelt for børn som er forsigtige, har tendens til vandskræk eller børn som trives bedst med at have mor/far som egen personlige hjælpetræner. Holdet tilbydes både i rutsjebanebassinet og i det midterste bassin.
Tips & tricks til hvordan du kan hjælpe dit barn med at klare sig nemmest gennem omklædningen på egen hånd.

Spørgsmål og kontakt:
Vi sidder klar på mailen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring medlemskab, flytning til andet hold mm.: svoemning@tune-if.dk

Bedste svømmehilsner
Tune IF Svømmeafdeling