Velkommen til vores tilmeldingsside

Al undervisning foregår i Greve Svømmehal

Seneste opdatering:

Så kom vi endelig tilbage i vandet igen - hvor er det bare dejligt, at gense alle jeres søde børn  Onsdag den 12. maj starter voksenholdet op. Forudsætter gyldigt coronapas, bestående af en negativ test som max. er 72 timer gammel fra testen er taget - eller vaccinationsbevis på, at du er fuldt vaccineret. Husk at medbringe ID.

Sommeraktiviteter:

Tilmelding åbner mandag den 10. maj. Al vandundervisning er i det store/dybe bassin pga. renovering.

• Uge 26: Rema 1000 AquaCamp, mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00. Vi har 40 pladser.
  • Uge 27: Rema 1000 AquaCamp, mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00. Vi har 40 pladser.
  • Uge 28: Intensiv svømme camp, mandag-onsdag fra kl. 8.00-11.00. Vi har 25 pladser.
  • Uge 29: Intensiv svømme camp, mandag-onsdag fra kl. 8.00-11.00. Vi har 25 pladser.
  • Uge 30: fri
  • Uge 31: Rema 1000 AquaCamp, mandag-fredag fra kl. 8.00-16.00. Vi har 40 pladser.
  • Uge 31: Ocean Rescue Camp (ORC), onsdag-fredag fra kl. 10.00-14.00. Afholdes på stranden. Tilmelding via DGI.

Tilmelding til sæson 2021/2022:

Vi åbner for tilmelding til den nye sæson af to omgange:

• For medlemmer åbner vi den 1. juni
  • For nye medlemmer åbner vi den 14. juni

Sommersvømning
:

Der er desværre ikke mulighed for at tilmelde sig sommersvømning i år, da vi forlænger den eksisterende sæson. Sidste undervisning af for alle hold i uge 22.

Mødetid for alle hold
  • Alle hold mødes foran hovedindgangen 15 min før undervisningen starter.
  • Børnehold i rutsjebanebassin og midterbassin hentes af vores personale som følger alle børnene gennem omklædning, bad og hele vejen ind til bassinet.
  • Øvrige hold går selv til omklædning.
  • Forældre har desværre ikke adgang til omklædningen (på nær forældre til børn på Leg & Plask)

Pga. forsamlingsforbuddet så har forældre til klubbørn (på nær Leg & Plask) desværre ikke adgang til svømmehal, hverken forhal eller tilskuerpladser.

Tips & tricks til hvordan du kan hjælpe dit barn med at klare sig nemmest gennem omklædningen på egen hånd.

Ønsker du yderligere info om mødetider, så klik her

Bedste svømmehilsner
Tune IF Svømmeafdeling