Klubben i Tune - Vandet i Greve

Al undervisning foregår i Greve Svømmehal

Swim week i uge 4. Tilmeld dig prøvetime via vores mail. Gælder onsdag den 26. januar.

Senest opdatering:

Onsdag den 5. januar 2022 må indendørs foreningsaktiviteter igen starte op. Overordnet set kan foreningslivet fortsætte på normal vis dog med krav om mundbind og fortsat fokus på de generelle corona retningslinjer. De nye restriktioner:
  • Krav om brug af mundbind for ALLE over 12 år, både svømmere og forældre.
  • Svømmere (inkl. aktive forældre som er med i vandet) skal bære mundbind ind til omklædningsrummet, dvs. i forhallen og langs gangen til omklædningsrummene. Det gælder naturligvis begge veje. Når du svømmer, er i bad og i omklædningsrummet skal du ikke bære mundbind.
  • Medfølgende forældre skal bære mundbind fra det øjeblik du træder ind i svømmehallen, dvs. også i omklædningsrum, bad og ude i svømmehallen indtil du sidder ned.

Vinter camp i uge 8 - skal du være med? Læs mere og tilmeld dig her. UDSOLGT, venteliste muligt.

Tips & tricks til hvordan du kan hjælpe dit barn med at klare sig nemmest gennem omklædningen på egen hånd.

Spørgsmål og kontakt:
Vi sidder klar på mailen til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring medlemskab, flytning til andet hold mm.: svoemning@tune-if.dk

Bedste svømmehilsner
Tune IF Svømmeafdeling