Information vedrørende vores svømmeskole

Man skal have en profil for at kunne tilmelde til svømmesæsonen. Man kan med fordel oprette denne profil inden tilmeldingen åbner. Man opretter sig selv som bruger og tilføjer hustandens øvrige medlemmer efterfølgende. Derved skal man kun logge ind en gang, når man ønsker at tilmelde sig.

Klubarmbånd: Ved første undervisningsgang udleveres et grønt klubarmbånd som skal bæres når man er til klubsvømning. Hvis man mister sit armbånd i løbet af sæsonen, skal man købe et nyt. Det koster kr. 50,- og kan købes i svømmehallens billetsalg i åbningstiden.

Stopper man til svømning før sæsonens slutter skal klubarmbåndet leveres tilbage. Ved sæsonafslutning skal alle klubarmbånd og forældrekort leveres tilbage, så de kan blive genbrugt.

Undervisningsdage normal sæson september-april: onsdage, fredage og søndage
- søndage - Bemærk venligst at undervisningen om søndagen foregår uden for den offentlige åbningstid.

Undervisningsdage sommersvøm maj-juni: mandage og onsdage

Ferie- og undervisningsperiode
I kalenderen står alle datoer for første og sidste undervisningsdag, ferie samt ikke undervisningsdage.

Er der spørgsmål er man velkommen til at skrive til os på mail: svoemning@tune-if.dk