Omklædning 

Når man er fyldt 8 år, skal man selv klæde om i det omklædningsrum som passer til kønnet. Du kan læse mere om vores tips & tricks til hvordan du kan hjælpe dit barn med at klare sig nemmest gennem omklædningen på egen hånd.

Vi anbefaler vores svømmefamilier at lade børnene få øvelse i at klæde om på egen hånd, gennem besøg som offentlig badegæst, så snart barnet er klar til det, gerne allerede fra 4 års alderen. Vores oplevelse er at de fleste børn som er helt selvkørende fra 5-6 års alderen, såfremt de har fået lov til at øve sig i trygge rammer.

Særlige Covid-19 restriktioner:

Svømmehallen følger sundhedsmyndighederne og kommunens krav og henvisning og derfor tillades det ikke at forældre følger deres barn gennem omklædning (På nær Forældre & Barn hvor forældrene er med i vandet). I stedet har vi ansat ekstra mandskab, så der er hjælpeinstruktører i omklædningen, som henter børnene foran svømmehallen og guider børnene igennem omklædning, bad og ind til deres svømmehold. Samt retur. Både omklædning og bassin er farvekodet så det er lettere at navigere i hvor man skal være.

Alle børnehavebørn har haft mulighed for helt ekstraordinært at følge barnet gennem omklædning og bad. Forældre må ikke færdes ved bassinerne i svømmehallen, men skal tage plads på tilskuerrækkerne. Vores erfaring er at det faktisk går rigtig godt og at børnene bliver så stolte over at kunne selv.